تدوین استراتژی کسب و کار

تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان چرا اهمیت دارد

در این مقاله می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان چرا اهمیت دارد؟ آیا تدوین استراتژی می‌تواند نقشی در میزان جذب مشتری برای شرکت‌های ساختمانی ایفا کند؟ و اصولا تدوین استراتژی کسب و کار چرا مهم است؟ رقابت در زمینه معماری و طراحی و همچنین دکوراسیون منازل بسیار زیاد است و داشتن یک استراتژی مناسب می‌تواند به کارفرما در داشتن مشتریان بیشتر و در نتیجه کسب درآمد و سود بیشتر کمک شایانی نماید.  اگر این موضوع برای شما جذاب است پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه شوید.

اهمیت استراتژی کسب و کار در دنیای امروز

در دنیای امروز رقابت بسیار زیادی بین کارفرمایان در زمینه ساخت و ساز وجود دارد که می‌تواند ذهن مشتری را از جهات مختلف تحت فشار قرار دهد. مشتری در دنیایی از اطلاعات و تبلیغات غرق می‌شود و اینکه در این بین کدام تبلیغ یا کدام شرکت بتواند اعتماد مشتری را جلب کند خودش موضوعی بسیار مهم است. به همین دلیل تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند ضامن بقا و موفقیت آنان شود.

استراتژي کسب و کار در حقیقت شیوه حضور و رقابت شرکت در بازار را مشخص می‌کند. همچنین مسیر رشد شرکت با سود حاصل از خدمات نیز با استفاده از استرارتژی مشخص می‌شود. یک مدیر موفق مدیری است که یک برنامه مشخص و دقیق را برای بیزنس خود فراهم کند و از آن طریق بتواند به هدایت شرکت و کارکنانش بپردازد. در مورد شرکت‌های ساختمانی بحث بیزنس کوچینگ برای معماران و سازندگان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند باعث صعود یا سقوط شرکت شود.

اهمیت استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان

اگر بخواهیم استراتژی کسب و کار را تعریف کنیم باید بگوییم مجموعه‌ای شفاف از برنامه‌‌ها، اقدامات و اهداف که بیانگر چگونگی حرکت شرکت در بازار رقابتی جامعه است و نشان می‌دهد شرکت در مواجهه با مسائل مختلف چه اقداماتی را انجام می‌دهد استراتژی کسب و کار نام دارد.

اهمیت آن به این دلیل است که تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان می‌تواند ثبات مالی برای شرکت به دنبال بیاورد و باعث حضور شرکت در بین رقبا شود. گاهی ممکن است کارفرما در تدوین استراتژی کسب و کار دچار مشکل شود. بهترین کار این است که از صاحبان تجربه در این زمینه مشورت و راهنمایی بگیرد و زیر نظر یک متخصص کوچینگ اقدام به تدوین استراتژی نماید. وقتی استراتژی و برنامه‌ریزی ندارید بی‌نظمی بر کارتان حاکم می‌شود و نتیجه‌ای جز از دست رفتن تلاش‌هایتان در پی نخواهد داشت.

یکی از بیزنس کوچینگ‌های موفق در زمینه تدوین استراتژی آقای نوید طاهری است که می‌توانید در زمینه معماری، ساخت و ساز و تدوین استراتژي تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ از ایشان کمک بگیرید.

استراتژی کسب و کار شامل چه بخش‌هایی است؟

هیچ فرقی نمی‌کند که شما به دنبال تدوین استراتژي برای چه هدفی هستید. به طور کلی الگوریتم استراتژي شامل بخش‌های مشخصی است که در ادامه به بیان آن‌ها پرداختیم.

  • برنامه ریزی: برداشتن گام‌های کلیدی در مسیر رسیدن به اهداف شرکت کاری است که نمی‌توان بدون برنامه انجام داد. برنامه ریزی به شما این امکان را می‌دهد تا با دیدی بازتر بتواند مسیر پیش رو را طی کنید.
  • شناخت نقاط ضعف و قوت: در تمام شرکت‌ها به دلیل خطاهای انسانی نقاط ضعف و قوت زیادی وجود دارد و این موضوع در بین تمام شرکت‌ها مشترک است. اما در بعضی از شرکت‌ها به طور مشخص و بسیار جدی روی این موضوع کار می‌شود تا نقاط ضعف کمتر شده و نقاط قوت تقویت شود. انجام چنین کاری نیاز به تدوین استراتژی دارد و این موضوع می‌تواند اهمیت تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان را بیش از پیش بیان کند.
  • کارایی: یکی از اهداف هر شرکتی به خصوص شرکت‌های ساختمانی این است که بتوانند منابع را به درستی تخصیص دهند. به این شکل کارایی شرکت بالا می‌رود و این چیزی است که مدیریت به دنبال آن است. همیشه باید نیم نگاهی به شرایط اضطرار و بحران هم داشته باشید تا در این مواقع دچار غافل‌گیری نشوید. تدوین استراتژی درست در این زمینه بسیار موثر است.
  • کنترل: مزیت بعدی تدوین استراتژي کنترل بر انتخاب فعالیت‌های متناسب برای رسیدن شرکت به اهدافش است. به این شکل شما می‌توانید یک ارزیابی از فعالیت‌هایتان به عمل آورید و ببینید که آیا این نوع خاص از عملکرد شما را به اهدافتان نزدیک‌تر می‌کند یا دورتر.
  • مزیت رقابتی: وقتی شما نقاط قوت خود را بشناسید و آن‌ها را تقویت کنید می‌توانید به راحتی از آن به عنوان یک اهرم قدرتمند برای رشد شرکت استفاده کنید.

دیجیتال مارکتینگ برای صنعت ساختمان و بیان ضرورت آن

فارغ از اینکه شما در کدام فیلد از صنعت ساختمان مشغول به کار و فعالیت هستید باید مدلی برای ارائه خدمات خود به مشتری تهیه کنید. این کار می‌‌تواند با تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان به نتیجه برسد. به این شکل نام چگونگی مطرح شدن برند شما و نیز برنامه‌ها و اهداف شما برای ارتباط با مشتری برنامه‌ریزی می‌شود.

با توجه به تغییراتی که در زمینه تجارت و بازاریابی در کل دنیا اتفاق افتاده است شما صرفا نمی‌توانید با تکیه بر روش‌های سنتی و قدیمی و یا به دلیل اتکا به برخی روابط شرکت را در مسیر درست و مناسبی برای کسب سود قرار دهید. دنیا تغییر کرده است و اگر شما هم می‌خواهید باقی بمانید باید تغییر کنید. شما باید در کنار بهره‌مندی از تمام بسترهای ارتباطی که در اختیار دارید از اصول پایه‌ برنامه‌ریزی نیز بهره‌مند شوید و یک نقشه راهنما به نام استراتژی برای حرکت در این مسیر پیش روی خود داشته باشید.

این کار نیازمند تجربه و تخصص است و بیزنس کوچینگ با نوید طاهری در این زمینه بسیار کمک کننده است. طراحی یک وب‌سایت متناسب با هویت و برند شما که بتواند به طور کامل و البته جذاب و مشتری پسند شما را معرفی کند و خدمات و تخصص شما را پررنگ جلوه دهد می‌‌تواند در جذب مشتری و گرفتن پروژه‌های متعدد کاری به شما کمک کند. برای داشتن یک سایت خوب باید یک محتوای خوب هم تهیه کنید. به کار بردن استراتژي تولید محتوا در اینجا اهمیت خودش را نشان می‌دهد.

بیزنس کوچینگ با نوید طاهری| تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان

یکی از اهداف بیزنس کوچینگ استفاده درست و هدفمند از ابزارهای تبلیغاتی و در کنار آن تاکید بر لزوم مداومت و داشتن برنامه‌ریزی است. همچنین اهمیت استفاده از پتانسیل‌های بالای تولید محتوای مناسب بر هیچ کسی پوشیده نیست. به کار گیری این مجموعه در کنار هم چه برای سازنده ساختمان و چه برای طراحان و معماران نوید بخش استمرار و موفقیت در بیزنس و کار خواهد بود.

تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان به کار گیری مجموعه‌ای از موارد ذکر شده است که مانند چراغی راه رسیدن به هدف را روشن می‌کند. در این میان یک مربی یا کوچ حرفه‌ای بیزنس می‌تواند این مسیر را کوتاه‌تر هم بکند.

بیزنس کوچینگ با نوید طاهری می‌تواند به شما در پیدا کردن نقاط ضعف و قوتتان کمک کند و همچنین راه کارهای مناسب برای عبور از شرایط سخت را برایتان مشخص کند. او می‌تواند در زمینه تدوین استراتژی و ارائه یک پلان موفق برای کسب و کار به شما کمک کند تا در زمینه جذب مشتری و گرفتن پروژه‌های متعدد از کارفرما موفق‌تر عمل کنید.

چطور می‌توان موفقیت یک استراتژي را مشخص کرد؟

تا اینجا به اهمیت تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان پی بردیم. اما چطور می‌توان متوجه شد که استراتژي به کار گرفته شده موفق بوده است یا خیر؟ شما می‌توانید با بررسی مواردی به این موضوع پی ببرید.

این موارد شامل میزان رشد، موقعیت رقابتی و عملکرد مالی است. هر کدام از این موارد شامل زیربخش‌های متعددی هستند که در ادامه بیان کردیم.

  • رشد : رشد شرکت عامل بسیار مهمی است و شامل بررسی مواردی از جمله:
  • درامد
  • تعداد مشتری‌های شرکت
  • تکرار فروش یا گرفتن پروژه
  • حفظ مشتری
  • نرخ تبدیل
  • میانگین ارزش سفارش (AOV)
  • حجم سفارشات و کسب وکار

۲- موقعیت رقابتی

  • میزان سهم بازار
  • موقعیت بازار
  • نرخ برد فروش
  • آگاهی از برند
  • رشد فروش در مقابل میانگین صنعت
  • موقعیت حاشیه در مقابل میانگین صنعت

۳- عملکرد مالی

  • سود خالص
  • سود ناخالص
  • سود عملیاتی
  • EBIT
  • EBITDA
  • بازگشت دارایی
  • جریان آزاد نقدینگی
  • جریان نقدی عملیاتی

همان طور که مشاهده می‌کنید بررسی این موارد نیازمند تخصص و تجربه است و برای تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان بهترین کار این است که یک پلن مشخص و دقیق از فردی صاحب فن دریافت کنید.

کلام آخر| تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان

در این مقاله سعی کردیم تا حدودی در مورد ضرورت استفاده از تدوین استراتژی کسب و کار برای معماران و سازندگان و لزوم به کار بردن استراتژي در کسب و کار مطالبی را بیان کنیم. دنیای رقابتی امروز با دنیای چند سال گذشته بسیار فاصله گرفته است و اگر شما می‌خواهید به یک کسب و کار پویا و موفق در این بازار باقی بمانید مجبور هستید که از روش‌های تبلیغاتی روز دنیا استفاده کنید.

داشتن یک استراتژی تولید محتوای مناسب تا حد زیادی می‌تواند شرکت شما و خدماتی که ارائه می‌دهید را معرفی کند. اما به تنهایی کافی نیست و هدایت این استراتژي نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین بهبود سئو سایت و برنامه‌ریزی کمپین نیز می‌تواند در این زمینه بسیار راه‌گشا شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *