اکثر شرکتهای معماری بودجه هنگفت یا کارکنان زیادی برای برنامه ریزیهای کلان در زمینه بازاریابی ندارند، بنابراین باید در نحوه انتشار اخبار و ارائه کارهای جدید خود بسیار هوشمندانه و استراتژیک عمل کنند. البته با استفاده از روش برون سپاری و استفاده از تجربه افراد متبحر در این زمینه میتوان تبلیغات یک شرکت را به خوبی پیش برد. به دلیل اهمیت این موضوع در متن پیش رو سعی داریم تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان را بررسی کرده و توصیههای نوید طاهری در مورد برنامه ریزی برای بازاریابی را به شما ارائه کنیم.
اهمیت تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان
در عصر حاضر بیزنس کوچینگ برای معماران و سازندگان یک امر حیاتی است. اگر میخواهید در بازار کار روی پا ایستاده و با در اختیار داشتن مجموعهای از مزیتهای رقابتی، از دیگر معماران جلو بزنید، موظف به تدوین استراتژیهای خود در زمینه بازاریابی هستید. این امر به سازمانتان برتری داده و شما را نسبت به رقبا در بازار چند گام به جلو میبرد. تدوین یک برنامه استراتژیک به توسعه خدمات با بهترین پتانسیل و سوددهی بالا کمک کرده و در کشف مناطق تحت تأثیرگذار در رشد سازمان کمک میکند. در نتیجه شما یک برنامه سازمان یافته برای انجام امور مربوط به بازاریابی خود به دست آوردهاید.
تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان بودجه تبلیغات را قبل از وارد شدن به حیطه بازار تعیین میکند. با این کار محدوده طرح خود را تعیین کرده و پیش بینی درستی از هزینهها و درآمد حاصل از طرح تبلیغاتی شرکت به دست خواهید آورد. اگر در انجام تمامی این امور شک دارید و یا تجربه کافی را به دست نیاوردهاید، میتوانید بیزنس کوچینگ با نوید طاهری را امتحان کرده و مسائلی مانند بهبود سئو، تدوین و برنامه ریزی کمپین بازاریابی و غیره را در کار خود پیش ببرید.
هفت گام مختلف در تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان
هزاران ایده بازاریابی برای معماران وجود دارد. جمع کردن همه آنها در یک برنامه استراتژیک منسجم، کلید اصلی کار شما خواهد بود. این نکته را فراموش نکنید که برای دوام در یک بازار پر رقابت باید همواره در حال اجرای تغییرات و اصلاحات به روز در برنامه خود باشید. این امر با راهنماییهای نوید طاهری به خوبی پیش خواهد رفت. پس نگرانیها را کنار گذاشته و در بررسی هفت گام مختلف در تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان با ما همراه باشید.
1. از رسانههای اجتماعی برای بازاریابی معماران غافل نشوید
استفاده از رسانههای اجتماعی استراتژیای است که اکثر معماران در اتخاذ آن دیر عمل کردهاند. حتی زمانی که میدانند این پلتفرمها قدرت زیادی در جذب مشتریان دارند. در روزگار ما، تمامی رسانههای اجتماعی بستر مناسبی برای تعامل مردم با یکدیگر هستند. مطلوب است که فرد معمار و سازنده از این مهم غافل نشود.
افراد مشغول در زمینه ساخت و ساز، باید صفحات فیس بوک، لینکدین، یوتیوب و وب سایت خاص خود را داشته باشند تا بتوانند با بهینه سازی محتواهای خود، سئوی بالایی به دست آورده دائما با جامعه هدف در تماس باشند.
2. ایجاد اعتماد به برند را در اولویت بگذارید
شما موظف هستید در ساخت شخصیت برند خود بودجه مناسبی را در نظر گرفته و با رعایت اصولی مانند رضایت کارمندان و پرسنل، اعتماد سازی را ابتدا در گروه و سپس در میان مشتریان، ایجاد کنید. توجه داشته باشید که یک گروه خموده و ناراضی حتما در برخورد با مشتریان سرد رفتار کرده و چهره برند شما را مخدوش خواهد کرد.
اگر زمان تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان، دریافتید که در وضعیت موجود برای صرف هزینه زیاد، دچار مشکل خواهید شد، در ابتدای امر با راه اندازی یک وب سایت و صفحه اینستاگرام کار خود را شروع کنید. میتوانید با لینک دهی مناسب بین این دو پلتفرم، در معرفی خدمات سازمان به مشتریان، بسیار موفق عمل کنید. مشتری که شما را به عنوان یک برند معتبر بشناسد، حتما جایگاه سفیر برند را پیدا کرده و مشتریان بیشتری را برای شما به همراه خواهد آورد.
3. مهارتهای شبکه سازی را یاد بگیرید
شبکه سازی چیزی شبیه به کاشت بذر است و بهترین راه برای کاشت بذر این است که به مردم بگویید چه کار میکنید، از دوستان باشگاهی گرفته تا کسانی که شاید در یک مسافرت کوتاه آنها را ملاقات کنید. با همه افرادی که به لیست مشتریان خود اضافه کنید، در تماس باشید. شما هرگز نمیدانید که کدام بذر، چه زمانی جوانه میزند و به مشتری وفادار شما تبدیل میشود. چه به طور مستقیم و چه از طریق آشنایان، ارتباطات خود را گسترش داده و با طیف زیادی از مردم نشست و برخاست کنید.
هر چه تعداد افرادی که داستان برند شما را میشناسند و با شخصیت برندتان آشنا هستند بیشتر باشد، نام برند شما هم بیشتر بر سر زبانها خواهد بود. توصیه همیشگی ما زمان تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان این است که «انسان بدون اجتماع کاری از پیش نخواهد برد».
4. از خبرنامهها برای اطلاع رسانی به مشتریان بالقوه استفاده کنید
یکی از موثرترین ابزارهای کم هزینه بازاریابی آنلاین، ارسال یک خبرنامه ایمیلی منظم به پایگاه به مشتریان بالقوه است. زمانی که فردی در حلقه ارتباطات شما قرار گرفته، باید در اخبار مربوط به کسبوکارتان هم شریک باشد. با یک سلام و علیک ساده افراد را رها نکنید. اینکه اطرافیان شما بدانند پروژه رو به اتمام کدام است و در آینده کدام ساخت و ساز را در دست خواهید داشت، نقطه شروعی برای جلب توجه آنهاست. پس به طور منظم با آنها تماس بگیرید و اطلاعاتی را ارائه دهید که برای آنها ارزشمند است.
5. اطلاعات خود را در زمینه معماری به روز نگه دارید
شما متخصص کار خود هستید پس نباید برای کار در سال 2022 اطلاعاتی در سطح 10 سال پیش داشته باشید. بسیاری از معماران در پذیرش کار با فناوری جدید به کندی عمل میکنند؛ بنابراین یادگیری ابزارهای تجسم سه بعدی و مدل سازی میتواند به شرکت شما برتری بیشتری نسبت به رقبا بدهد. بد نیست اگر برای ارائه پروژه جدید خود از ابزارهای انیمیشن سازی استفاده کنید. تولید انواع محتواها با فناوریهای مناسب، حتما در جذب مشتریان تأثیر داشته و سوددهی شما را بالا میبرد.
6. در جامعه مشارکت کنید
یکی دیگر از توصیههای ما هنگام تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان حضور فعال معماران در جامعه است. استراتژیهای بازاریابی آنلاین تنها راههای کم هزینه برای بازاریابی شرکت کوچک شما نیستند. یک استراتژی آفلاین و حضوری این است که در گروههای اجتماعی شرکت کنید.
میتوانید گروهی را انتخاب کنید که با بازار کار شما همسو هستند. برای مثال بد نیست که چند دوست دامپزشک و یا طرفدار محیط زیست در اطراف خود داشته باشید. با آنها به مسافرت رفته و یا در حلقههای فکری آنها شرکت کنید. این کار علاوه بر بالا بردن مهارتهای شبکه سازی شما، نشان میدهد که فرد اجتماعی هستید که با دغدغههای مردم آشناست و این موارد را کسبوکار خود نیز وارد میکند. در نتیجه شخصیت برند شما به خوبی ساخته و شناخته خواهد شد.
7. مشتریان فعلی را راضی نگه دارید| تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان
بهترین راه برای به دست آوردن مشتریان جدید این است که مشتریان فعلی خود را راضی نگه دارید، زیرا تبلیغات دهان به دهان قدرتمندترین ابزار بازاریابی برای معماران بوده و هست. بهترین راه برای راضی نگه داشتن مشتریان فعلی این است که نقاط درد آنها را به خوبی بشناسید و برای رفع آنها وارد عمل شوید.
توجه داشته باشید که با انجام هر آنچه که وعده دادهاید، میتوانید از این مسیر عبور کرده و با جلب رضایت مشتری، اعتماد آنها را هم به دست آورید. یک توصیه همیشگی در تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان این است که فراموش نکنید وقتی مشتریان شما راضی هستند، دوست دارند در موردتان با دیگران صحبت کنند. اینگونه است که شما با استفاده از روشهای سنتی بازاریابی، توانستهاید جایگاه خوبی را در ذهن مخاطبان به دست آورید.
بیزنس کوچینگ برای معماران و سازندگان با نوید طاهری
تمام توصیههای ذکر شده در این متن با این هدف تدوین شدهاند که اگر در پیاده سازی و تدوین برنامه استراتژیک خود دچار مشکل هستید و بارها به بن بست خوردهاید، با اطمینان خاطر از این موارد استفاده کرده و یا با استفاده از راه ارتباطی، از دیگر روشهای پیشنهادی ما بهرهمند شوید.
هر سازنده و معمار آینده نگری میداند که بدون هماهنگ شدن با جریانهای روز دنیا، چند قدمی را از رقبا عقب خواهد بود. به همین خاطر توصیه آخر ما به شما این است که پس از انجام هفت گام ذکر شده، یاد بگیرید که به جای حرف زدن، عملکرد خود را به مشتری نشان دهید. در واقع با استفاده از شعار «show, don’t tell» درمییابید که برند شما نباید به عکسهای زیبایی سنتی و زمینههای فروش قبلی متوسل بماند. به بیان ساده، همیشه لازم نیست محصول خود را در یک ساختمان تمام شده به نمایش بگذارید. میتوانید با همراهی قدم به قدم در زمان ساخت پروژهها، مشتریان را از روند کار خود مطلع کرده و نوع دیگری از اعتماد سازی را برای آنها ایجاد کنید.
کلام آخر
تدوین استراتژی بازاریابی برای معماران و سازندگان را میتوان با سادگی پیش برد تا علاوه بر صرفه جویی در هزینهها، پیام برند را به گوش مخاطب رسانده و مسیر پیشرفت را هموار کرد. برای این کار پیام خود را به وضوح و با رویکردی ساده، بیان کنید تا بازخورد بیشتری به دست آورید. اگر در انجام این کار مانعی پیش روی شماست، میتوانیم همراه خوبی برای شما باشیم.
نوشته های شما بسیار تاثیرگذار و مثبت هستند تشکر از زمان و انرژی که صرف میکنید برای انتقال چنین توصیه های ارزشمند و مفیدی
سلام بر شما دوست گرامی و خرسندیم که بازخوردی دقیق از شما دریافت می کنیم این به ارتقا کیفیت محتوای مقالات ما کمک شایان توجهی می کند امیدواریم در مسیر ساخت کسب و کار خود موفق و موید باشید.