معماران و طراحان بر بستر یوتیوب چگونه می‌توانند به درآمد برسند

معماران و طراحان بر بستر یوتیوب چگونه می‌توانند به درآمد برسند؟

در سال‌های اخیر، رسانه‌های اجتماعی، هم برای افزایش مهارت‌ها در آموزش معماری و هم برای دنبال کردن تحولات جاری در زندگی حرفه‌ای، بسیار مد روز بوده‌اند. کانال‌های زیادی با مهارت‌های مرتبط به معماران وجود دارند که در یوتیوب علاوه بر ایجاد سرگرمی، نکاتی را هم آموزش می‌دهند. احتمالا شما هم با دیدن این کانال‌ها به این فکر فرو رفته‌اید که کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب چگونه است. با ما همراه باشید تا نکات مهم این روند را مرور کرده و از فعالیت برخی کانال‌های موفق صحبت کنیم.

اهمیت استفاده از یوتیوب برای معماران

یک فرد سازنده و فعال همیشه با روند روز دنیا همراه می‌شود. بر کسی پوشیده نیست که اینترنت مجبور به نوسازی فروش شده است، زیرا خریداران امروزی کمتر نیاز خود را به صورت حضور فیزیکی برطرف می‌کنند. آنها به تمام اطلاعاتی که به صورت آنلاین برای یادگیری محصولات و برندها نیاز دارند، دسترسی دارند. این میان تنها چیزی که آنها می‌خواهند این است که شرکت‌ها به نوعی به آنها کمک کنند. برای معماران، این مسئله به معنای ایجاد محتوایی است که خریداران هدف آن‌ها نیاز دارند. همچنین بارگذاری این محتوا در بستر مناسب نیز بسیار مهم است.

این میان مهم است که بدانید مشتریان شما چه نوع محتوایی را می‌خواهند. چنانچه گمان می‌کنید برقراری ارتباط بصری با فیلم می‌تواند روند ایجاد جامعه یک پارچه از مشتریان را برای شما آسان کند، باید به سراغ یوتیوب بروید. کسانی که این پلتفرم را برای انتقال اطلاعات لازم به مشتری انتخاب می‌کنند، متوجه این امر شده‌اند که مشتریان ویدیوهایی می‌خواهند که آنها را در مورد خدمات یک شرکت معماری آگاه کرده و یا آموزش‌های لازم را به آنها اراده کند.

در صورتی که هنوز نتوانسته‌اید نیازسنجی مشتریان را انجام دهید؛ اما به فکر آموزش کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب هستید، بیزنس کوچینگ با نوید طاهری می‌تواند راهگشای مسیر شما باشد.

یوتیوب بزرگ‌ترین پلتفرم برای معماران است

اجازه دهید برای درک این واقعیت به آمارهای ارائه شده نگاهی داشته باشیم. درآمد تبلیغات YouTube در سراسر جهان تنها در سه ماهه اول سال 2020 نزدیک به 7 میلیارد دلار بوده است. به این معنا که بیش از 65 درصد از کاربران باور دارند محتوای یوتیوب معتبر است و مانند زندگی واقعی آنها را به نتیجه می‌رساند. با توجه به همین نکته مهم می‌توانید راه اندازی صفحه خودتان را از همین امروز شروع کنید.

این آمارها باعث می‌شوند تا معماران در این فضای رقابتی سرمایه گذاری خوبی داشته باشد. یوتیوب بهترین ROI را برای محتوای ویدیویی دارد و باعث شده تا برندهای بیشتری را به سمت خود سوق دهد. جالب است بدانید که 89 درصد از کسانی که به تولید محتوای ویدیویی مشغول هستند، قصد دارند در سال 2023 از یوتیوب به صورت جدی‌تر استفاده کنند.

مزیت استفاده از یوتیوب برای معماران و طراحان

کسب درآمد در این پلتفرم زمانی آسان می‌شود که در وهله اول بدانید چرا برای این پلتفرم تولید محتوا می‌کنید و در ادامه بتوانید کار خود را ادامه دهید. تنها با یادگیری، استمرار و به‌روزرسانی اطلاعات است که مزیت‌های زیر را به دست خواهید آورد.

1.    دسترسی به مخاطبان جدید | کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب

شما هرگز نمی‌دانید چه کسی ممکن است به ویدیوهای شما دسترسی پیدا کند. برای کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب باید هر ویدیو را برای کلمات کلیدی، به خصوص در عنوان، بهینه کنید. هرچه افراد بیشتری بتوانند ویدیوی شما را از طریق کلمات کلیدی رایج پیدا کنند، عملکرد بهتری خواهید داشت. بعلاوه می‌توانید برای کمک به افزایش آگاهی از برند، گزینه‌هایی به ویدیوی خود اضافه کنید که کانال، ویدیوهای دیگر یا حتی وب‌سایت شما را تبلیغ می‌کند.

2.    ماندگاری ویدیوها تا زمان نامحدود

تا زمانی که ویدیوهای شما قوانین یوتیوب را نقض نکنند، می‌توانید آنها را برای همیشه در این پلتفرم نگه دارید. این مسئله بدان معناست که می‌توانید سال‌ها پس از پست کردن ویدیوهای خود، دائما بازدیدهای جدیدی از آن‌ها داشته باشید؛ بنابراین هرچه زودتر ویدیویی را پست کنید تا با گذشت زمان عملکرد بهتری داشته باشید.

3.    ساختن شخصیت برند | کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب

اگر هنوز در حال توسعه یک برند قوی و قابل تشخیص هستید، ویدیوهای یوتیوب راهی عالی برای تبلیغ برندتان، ایجاد شخصیت منحصر به فرد شرکت و افرادی است که به رشد روز به روز کسب‌وکار شما کمک می‌کنند. زمان عملی کردن برنامه‌های خود برای کسب درآمد در یوتیوب این مهم را به خوبی درک خواهید کرد.

4.    اضافه کردن کپشن یا زیرنویس

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که تا حد امکان به مشتریان بیشتری دسترسی دارید، می‌توانید کپشن مناسب با ویدیو و یا زیرنویس‌ با زبان‌های مختلف را به همه ویدیوهای خود اضافه کنید. به این ترتیب، مطمئن شوید که ویدیوهایتان برای همه قابل مشاهده است و به اجرای طرح کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب شما کمک می‌کند. از یک مشتری بالقوه که ممکن است ناشنوا باشد تا شخصی که از رایانه‌ای با کارت صدای معیوب استفاده می‌کند.

مراحل کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب

اگر منتظر برخورد با چنین تیتری بوده‌اید تا ترفندهای لازم را آموزش ببینید، حتما از آن دست افراد سازنده هستید که همیشه به دنبال پیشرفت بیشتر هستند. اگر پس از خواندن این متن و بررسی مراحل دچار ابهاماتی شدید، با استفاده از تجربه تیم ما می‌توانید تردیدها را برطرف کرده و برنامه ریزی خود را شروع کنید.

1.    راه اندازی کانال برند| کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب

مانند هر پلتفرم دیگری، اینجا هم باید با ثبت نام در یوتیوب کار خود را آغاز کنید. این کانال مساوی با حضور شخصی شما در یوتیوب است. پس از ثبت نام لازم است کلمات کلیدی را اضافه کنید تا به افراد کمک کنند کانال شما را ببینند. با رفتن به بخش تنظیمات پیشرفته کانال خود می‌توانید این کلمات را اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی با محتوای کاری شما مرتبط هستند.

همچنین برای موفقیت در این امر مهم است که نام کاربری مناسبی را انتخاب کنید تا در ذهن مخاطب بماند. برای نمونه TheModmin، Dezeen و Architectural Digest از جمله کانال‌های یوتیوب موفق در این زمینه کاری هستند که میان مخاطبان و کسانی که به دنبال کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب هستند، جایگاه ویژه‌ای دارند.

2.    پیوستن به شریک YouTube

برنامه شریک یا همراه یوتیوب نحوه دسترسی کاربران عادی یوتیوب به ویژگی‌های ویژه در پلتفرم را ارائه می‌کند. البته برای کسب درآمد در یوتیوب نیازی نیست شریک باشید (تنها راه‌اندازی یک حساب AdSense و دریافت بازدید برای مدیریت آن کافی است)، اما شریک بودن کار را بسیار آسان‌تر می‌کند.

شرکای یوتیوب به جریان‌های درآمدی متعددی دسترسی دارند. آنها نه فقط تبلیغات ویدیویی، بلکه هزینه‌های اشتراک YouTube Premium و ویژگی‌هایی که مستقیما از کیف پول مشتریان استفاده می‌کنند را در دسترس خواهند داشت.

3.    ارتباط با مخاطبان

ایجاد ارتباط موثر با مخاطب برای افزایش درآمد شما کلیدی است. برای کسب درآمد از طریق این رسانه به افرادی نیاز دارید که شما را تماشا کنند. هیچ رازی غیر از این برای به دست آوردن مشترکین بیشتر وجود ندارد. فقط بهترین محتوایی را که می‌توانید بسازید و مطمئن باشید که آنها به سراغ شما خواهند آمد.

فراموش نکنید گاهی اوقات با افراد منفی روبرو خواهید شد. اما این امر نباید به برنامه ریزی شما خدشه‌ای وارد کند. آنها را نادیده بگیرید و اگر می‌خواهید پیشرفت کنید، اعتماد به نفس خود را ارتقا دهید.

4.    ادامه تولید محتوا| کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب

به تولید محتوا ادامه دهید و مردم را به تعامل با کانال تشویق کنید. ویدیوی خود را در توییتر و فیس بوک هم به اشتراک بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند تا جامعه هدف خود را به راحتی گسترش دهید. در نتیجه اجرای طرح کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب برای شما آسان می‌شود. همچنین با پاسخ دادن به نظرات و ساختن ویدیوهای گاه به گاه که مستقیما با نظرات و سؤالات بینندگان مرتبط هستند، با بینندگان خود تعامل مثبت داشته باشید.

5.    تجزیه و تحلیل عملکرد

روی گزینه Analytics در منوی کانال کلیک کنید. اینجا می‌توانید درآمدهای تخمینی، عملکرد تبلیغات، بازدیدهای ویدیویی، آمار جمعیتی و موارد دیگر را مشاهده کنید. از این ابزارها استفاده کنید تا ببینید محتوای شما چگونه با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کند. اگر متوجه شدید کاربرانی را که می‌خواهید جذب نمی‌کنید، می‌توانید محتوا یا بازاریابی خود را تغییر دهید.

دو نمونه از موفق‌ترین کانال‌های معماران و طراحان در یوتیوب

پیشنهاد می‌کنیم سری به کانال «How to Architect» بزنید. داگ پت این کانال را در سال 2008 راه اندازی کرد و از آن زمان کتابی به همین نام نیز نوشت. در این کانال انواع آموزش‌های مناسب برای معماران از جمله اصطلاحات معماری، سبک‌ها، آموزش مدل‌ها و مهم‌ترین از همه تجربه حرفه‌ای خود را با اشتراک می‌گذارد.

در کنار این کانال، «Archi Hacks» یک کانال یوتیوب دیگر است که توسط بنت اوه کانادایی مدیریت می‌شود. او قبلا با شرکت‌های OMA و BIG کار کرده و حالا یکی از محبوب‌ترین ویدیوهای کانال مربوط به نمونه کارهای او برای همان شرکت‌ها است. با آموزش‌ها و تجربیات بنت اوه در یوتیوب می‌توانید مهارت‌های خود را در فتوشاپ و Rhino بهبود بخشید. همچنین روند کسب درامد معماران و طراحان در یوتیوب را به خوبی درک خواهید کرد.

کلام آخر

به یاد داشته باشید که کسب درآمد در این پلتفرم مستلزم حداقل 4000 ساعت تماشا در یکسال گذشته و 1000 مشترک ثابت است. برای به دست آوردن این ارقام و اعداد می‌توانید  مشاوره های کسب و کار یا بیزنس کوچینگ با نوید طاهری را در نظر گرفته و برنامه ریزی لازم برای شروع درآمدزایی را به خوبی طرح ریزی کنید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *