وبسایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان:دریچه ای برای ورود به دنیای آزادکاری
امروزه اغلب افرادی که در مشاغل وابسته به دنیای دیجیتال مهارت دارند، میتوانند به عنوان دورکار و فریلنسر در حوزههای مختلف کار کنند. در این راستا فریلنسرهای معماری میتوانند از طریق سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان به صورت آنلاین با کارفرمایان خود ارتباط برقرار کنند و به ازای انجام پروژههای مختلف با قرارداد معین در محدوده زمانی منعطف درآمد کسب کنند. در واقع این پلتفرمها به عنوان پل ارتباطی بین کارفرما و فریلنسرها عمل کرده و به بهبود مستمر فضای کسب و کار آنها کمک میکنند.
با گسترش خدمات دیجیتال مارکتینگ، سایتهای فریلنسرینگ داخلی و خارجی بسیاری با امکانات متفاوت راهاندازی شدند که کاربران به سادگی میتوانند در آنها ثبت کرده و از امکانات آنها استفاده کنند. سایتهای فریلنسری خارجی برای افرادی که قصد کسب درآمد ارزی دارند، بهترین گزینه خواهند بود و البته محدودیتهای خاصی برای فریلنسرهای ایرانی خواهند داشت.
در این بین از برخی از سایتهای خارجی برای فریلنسرهای معماری و طراحی میتوان به freelancer، upwork، malt و peopleperhour اشاره کرد که در این مقاله قصد داریم درباره نحوه عضویت و سفارش پروژه در این وب سایتها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که در زمینه کسب و کارهای حوزه صنعت ساختمان نیاز به دریافت خدمات مشاورهای دارید میتوانید از خدمات بیزنس کوچینگ برای معماران و سازندگان استفاده کنید.
سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان چیست؟
به طور کلی سایت فریلنسینگ (Freelancing) یک بازار بزرگ آنلاین کسب و کار است و برای افرادی که به دنبال کار هستند یا برای کسانی که به دنبال تکمیل کادر خود هستند، طراحی شده است. این نوع وب سایتها روی طیف گستردهای از موضوعات کاری اعم از توسعه و راهاندازی وب، نرم افزار، طراحی و معماری، نویسندگی، بازاریابی و غیره تمرکز دارند.
بر این اساس فریلنسرهای دارای تخصص و مهارت در حوزه ساخت و ساز و صنعت ساختمان برای دریافت پروژه برون سپاری شده شرکت و سازمانها کافی است از طریق سایت های فریلنسرینگ برای معماران و طراحان با کارفرمایان ارتباط برقرار کنند. این افراد بعد از توافق روی دستمزد، پروژه مورد نظر را به صورت آنلاین یا آفلاین در محدوده زمانی خاصی انجام داده و کار را تحویل کارفرما میدهند.
اغلب وب سایتهای فریلنسری بدون محدودیت در دسترس همه کاربران قرار دارند و برای فعالیت در آنها باید در آنها ثبت کنید تا بتوانید از امکانات آنها استفاده کنید. پس اگر در مسیر ساخت و توسعه کسب و کار خود به عنوان یک معمار یا سازنده دچار ابهامات پیچیدهای هستید و در زمینه کار به صورت آنلاین اطلاعاتی ندارید، جهت رزرو و دریافت وقت مشاوره از نوید طاهری تماس بگیرید.
نحوه کار در سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان
همانطور که میدانید سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان بسیار متنوع هستند و هر کدام امکانات و ویژگی خاص خود را دارند. ما در این مقاله به بررسی نحوه کار با چهار سایت انگلیسی زبان برای انجام کارهای معماری از جمله freelancer، upwork، malt و peopleperhour خواهیم پرداخت. بنابراین در صورتی که حساب ارزی داشته باشید استفاده از این وب سایتها برای کسب درآمد ارزی گزینه مطلوبی هستند. اما توجه داشته باشید که فریلنسرهای ایرانی برای همکاری با برخی از این وب سایتها باید با ترفندهای خاصی محدودیتها را دور بزنند. در صورت استفاده از خدمات بیزنس کوچینگ با نوید طاهری میتوانید در زمینه کسب درآمد بینالمللی از طریق فریلنسینگ مهارت و تخصص لازم را کسب کنید.
سایت freelancer
سایت فریلنسر یکی از معروفترین و معتبرترین وب سایتهای خارجی برای انجام کارهای فریلنسینگ است که به سادگی میتوانید از طریق ثبت نام در آن پروژههای بینالمللی دریافت کنید و درآمد ارزی داشته باشید.
در این سایت شما میتوانید برای مشاغل فریلنسری معماری و طراحی درخواست بدهید و همچنین برای مسابقههای طراحی، کارهای خود را کنید و پاداش و جایزه دریافت کنید. این وب سایت فریلنسری یک پلتفرم جدید در زمینه آزادکاری است و امکانات خاص خود توانسته تعداد زیادی فریلنسر و کارفرما را جذب خود کند. افراد مبتدی در وب سایت Freelancer میتوانند از خدمات مشاوره تیم اختصاصی آن استفاده کنند تا سریعتر پروژه بگیرند.
نحوه کار با سایت فریلنسر بدین شکل است که بعد از ثبت نام و ورود به سایت Freelancer.com میتوانید هشت درخواست شغلی را به صورت رایگان دریافت کنید و و برای ارسال درخواستهای بیشتر باید حق عضویت بپردازید. برای فریلنسینگ در این سایت باید پروژه مورد نظر را بعد از مشاهده شرح توضیحات آن انتخاب کنید و سپس رقم پیشنهادی خود را برای انجام آن پروژه اعلام کنید و یک پروپوزال ارائه دهید. دقت داشته باشید که این پلتفرم نرخ کمیسیون بسیار پایینتری نسبت به دیگر وب سایتها دارد.حداقل مبلغ عضویت ماهانه این وبسایت در نوامبر 2022 قریب به پنج دلار می باشد.
فریلنسرهای ایرانی برای عضویت در این وب سایت با محدودیت مواجه هستند و در صورت شناسایی سریعا حساب کاربری آنها بسته میشود. پس برای عضویت در سایتهای فریلنسینگ خارجی حتما یک IP ثابت خریداری کنید تا همواره از آدرس یک کشور که با اطلاعات حساب بانکی یا پیپال شما مطابقت دارد، وارد شوید.
سایت malt| سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان
یکی از بزرگترین سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان، وب سایت malt است که بسترهای فریلنسری در فرانسه و سایر کشورها را فراهم کرده است. شما در این پلتفرم میتوانید یک همکاری ساده و ایمن، با قراردادها و فرآیند پرداخت کاملا دیجیتالی را تجربه کنید. کارفرمایان میتوانند مستقیما با فریلنسرها ارتباط بگیرند و گفتگو کنید تا بتوانید آنها را براساس تخصص و مهارت لازم جذب کنند.
سایت peopleperhour
PeoplePerHour یکی از بهترین وب سایتهای فریلنسری خارجی مستقر در انگلستان است که در آن موقعیت کاری برای تمام فریلنسرها از سراسر دنیا فراهم است. بسیاری از فریلنسرهای ایرانی از امکانات این پلتفرم برای نمایش استعداد و مهارت خود استفاده میکنند تا به صورت پروژهای یا ساعتی استخدام شوند.
عضویت در این سایت رایگان است و فریلنسرها بعد از ورود اطلاعات شخصی و شغلی خود بعد از ارسال درخواست همکاری باید منتظر تایید تخصص و مهارت آنها توسط کارشناسان این سایت باشند و سپس میتوانند درخواست همکاری خود را برای پروژههای مختلف ارسال کنند.
سیستم پرداخت این سایت به شکل کیف پول است و مستقیما به کارت بانکی شما واریز میشود، البته هزینه کمیسیون هر معامله در این پلتفرم فریلنسرینگ قریب به پنج درصد است. بنابراین فریلنسرها میتوانند به راحتی مهارت و تخصص خود را تبلیغ کنند و بعد از استخدام و دریافت هزینه برای انجام یک پروژه، با توجه به میزان درآمدی که به دست آوردهاند باید هزینه خدمات را به وب سایت بپردازند.
این وب سایت محدودیتی برای برقراری ارتباط مستقیم کارفرما و فریلنسر اعمال نکرده است و برخلاف سایر سایتهای فریلنسری خارجی کاربران را به ارتباطگیری تشویق میکند. فضای رقابت در این پلتفرم راحتتر است به طوری که میتوانید کارهایی با قیمت ارزان نیز در این وب سایت پیدا کنید.
سایت upwork | سایت فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی
یکی دیگر از معروفترین و قدیمیترین سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان، سایت upwork است که تعداد بالایی پروژه در زمینه طراحی، معماری، صنعت ساختمان، ساخت و ساز و غیره در آن درج شده است. بر این اساس فریلنسرهای مبتدی و حرفهای میتوانند در بین انبوه پروژه موجود، انتخاب بسیار مناسبی داشته باشند.
البته این وب سایت برای تأیید صلاحیت و حرفهای بودن فریلنسرها، آزمونها و تستهای مختلفی را طراحی کرده است تا میزان مهارت ارتباطی، توانایی کار گروهی و حرفهای فریلنسرها مورد بررسی قرار گیرد.
برای کار در این پلتفرم، پس از عضویت و ساخت پروفایل واقعی در آن باید رقم پیشنهادی خود را تعیین کنید تا مشتریان با شما تماس بگیرند یا اینکه از بین فهرست مشاغل یک شغل را انتخاب میکنید تا برای آن استخدام شوید. طبق سیاست این سایت، فریلنسرها برای ارسال نامحدود درخواست همکاری باید حق عضویت ماهیانه پرداخت کنند. همچنین توجه داشته باشید، وقتی که برای نخستین بار در سایت upwork شروع به کار کنید، باید بیست درصد از درآمد خود را به عنوان کمیسیون بپردازید. البته در صورتی که سابقه فعالیت شما در این وب سایت افزایش یابد، درصد حق کمیسیون نیز کاهش خواهد یافت.
یکی از محدودیتهایی که فریلنسرهای ایرانی برای کار در سایت آپورک با آن مواجه هستند، بحث پرداختها در این وبسایت است که از طریق کارتهای اعتباری و درگاه پیپال انجام میشود. در این راستا کاربران ایرانی باید برای فعالیت در upwork و سایر پلتفرمهای فریلنسینگ خارجی حتما باید موقعیت جغرافیایی VPN یا VPS خود را با کشور انتخابی حساب خود یکی کنند تا درآمد ارزی آنها قابل انتقال باشد.
آیا از ایران میتوان در سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان فعالیت کرد؟
اغلب سایتهای فریلنسینگ خارجی برای کاربران ایرانی باز هستند و به راحتی میتوانند در آنها پروژههای مورد نظر خود را پیدا کنند. اما همانطور که میدانید به دلیل تحریمهای بینالمللی بسیاری از کاربران ایرانی مقیم این کشور برای احراز هویت، ایجاد حساب وریفای شده، دریافت پول و شارژ کردن حساب خود با مشکل روبرو هستند. از آنجایی که دستمزد سایتهای فریلنسر خارجی اغلب به دلار پرداخت میشود باید نسبت به خرید یک سرور مجازی یا VPN با آی پی ثابت یک کشور خارج از ایران اقدام کنید تا حساب کاربری شما با نام کشور دیگری باز شود و حساب کاربری شما محفوظ بماند.
اگر قصد استفاده از امکانات سایت های فریلنسینگ برای معماران و طراحان را دارید و در این زمینه اطلاعات کافی ندارید، بهتر است با نوید طاهری برای دریافت مشاوره تماس بگیرید و از خدمات مارکتینگ برای معماران و سازندگان استفاده کنید. بیزنس کوچینگ با نوید طاهری بهترین فرصت برای افرادی است که در زمینه تدوین استراتژی محتوا و برنامهریزی کمپین تبلیغاتی نیاز به راهنمایی دارند تا زمینه رشد و پیشرفت فعالیت کاری خود را فراهم سازند.
جمعبندی
همانطور که گفته شد برای داشتن یک تجربه خوب فریلنسری در حوزه معماری و طراحی باید از سایتهای فریلنسری مختلفی استفاده کنید. اما اگر به دنبال کسب درآمد ارزی و دلاری هستید حتما عضویت در سایت های فریلنسرینگ برای معماران و طراحان را از دست ندهید. البته فراموش نکنید که دسترسی به برخی سایتهای فریلنسری خارجی به دلیل تحریمها از داخل کشور ایران سخت است و باید جهت عضویت و احراز هویت ترفندهای خاصی را پیادهسازی کنید تا حساب کاربری شما مسدود نشود. در صورت نیاز میتوانید به راحتی در سایتهای بالا ثبت نام کنید و کار خود را هر چه سریعتر آغاز کنید.
بدون دیدگاه