فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی یک فرصت یا یک چالش؟
امروزه به دلیل رشد تبلیغات و بازاریابی در بستر اینترنت ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ در حوزههای مختلف و مشاغل بسیاری گسترش یافته است. در این بین فریلنسرها با داشتن مهارتهای ویژه و خاصی میتوانند به کارفرمایان در انجام پروژهها و اجرای استراتژیهای تدوین شده کمک قابل توجهی کنند. فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی به عنوان مجری یا پیمانکار عمل کرده و افراد با دریافت حقالزحمه یا قرارداد کارمزدی به صورت پروژهای، سرویسها یا خدماتی را ارائه میدهند.
بنابراین فارغالتحصیلان و مهندسان رشته معماری با بکارگیری آموختههای دانشگاهی و تجربیات خود میتوانند به راحتی و بدون محدودیت در این عرصه فعالیت داشته باشند و علاوه بر کسب تجربه، درآمد قابل توجهی را به دست آورند. در این بین از محبوبترین گرایشها در این رشته میتوان به معماری، ساخت و ساز، سازنده و طراحی داخلی اشاره کرد که مشتریان بسیاری دارد و به همان میزان نیز درآمد بالایی نصیب این افراد خواهد شد. در صورت نیاز میتوانید از خدمات بیزینس کوچینگ برای معماران و سازندگان استفاده کنید.
شغل فریلنسینگ چیست؟
فریلنسینگ (Freelancing) یا آزادکاری یکی از انواع کسب و کارهای نوینی است که امروزه گسترش بسیاری داشته و فریلنسرها در قبال نوع خدماتی که دریافت میکنند، دستمزدی را دریافت میکنند. بر این اساس فریلنسرها میتوانند فعالیت حرفهای خود را بدون داشتن الزام و تعهد کاری درازمدت به کارفرمایان ارائه دهند.
امروزه فریلنسینگ در حرفههای مختلفی که نیاز به خلاقیت و نوآوری داشته باشد، به کار گرفته میشود، از جمله این مشاغل میتوان به حرفه روزنامهنگاری، برنامهنویسی کامپیوتر، عکاسی، ویراستاری، محتوانویسی، طراحی وب سایت، طراحی گرافیکی، ترجمه متون به زبانهای غیرفارسی و حتی مهندسی معماری و عمران اشاره کرد. این فریلنسرها اغلب به صورت انفرادی و مستقل در بستر اینترنت مشتری جذب میکنند یا اینکه توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ به متقاضیان معرفی میشوند.
بنابراین در صورتی که نیاز به تدوین و برنامهریزی کمپین تبلیغاتی دارید به شما پیشنهاد میکنیم که حتما برای یکبار هم شده، بیزینس کوچینگ با نوید طاهری را تجربه کنید.
شغل فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی چگونه است؟
با گسترش اینترنت و نقش مهم آن در زندگی مدرن امروزی، فریلنسینگ نیز به عرصه معماری و ساخت و ساز نیز راه یافته است و امروزه شاهد هستیم که بسیاری از مشاغل مهندسی و معماری اعم از مدلسازی سه بعدی، طراحی داخلی، طراحی محصول، ساخت و ساز و غیره به حوزه آزادکاری روی آوردهاند.
بنابراین شما میتوانید در حوزههای مختلفی به عنوان یک فریلنسر حرفهای مشغول به کار شوید که یکی از آنها، فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی است. فریلنسرها همواره فعالیت حرفهای خود را بدون ایجاد تعهد کاری درازمدت به کارفرما انجام میدهند و در قبال خدماتی که ارائه میدهند، دستمزدی را به صورت توافقی دریافت میکنند. حالا این مدت کاری توافق شده بستگی به قرارداد آنها دارد که اغلب به صورت پاره وقت و کوتاه مدت است.
به عبارتی دیگر، اگر یک سازنده یا معمار به صورت فلینسر استخدام شود، پس از اجرای پروژه، کار او تمام میشود. بر این اساس فریلنسینگ در حوزه معماری یکی از بهترین و سادهترین شیوههای کارآفرینی است، به طوری که خریدار به یک فریلنسر اجرای یک پروژه خاصی را سفارش میدهد و او بعد از اتمام کار به صورت مستقیم یک هزینهای را دریافت میکند.
امروزه و با گسترش فعالیت فریلنسینگ، بسیاری از شرکتهایی که در زمینه تدوین استراتژی محتوا، بهبود سئو، تدوین و برنامهریزی کمپین تبلیغاتی فعالیت دارند، فریلنسرهایی را برای انجام کارهای مختلف خود استخدام میکنند. بنابراین شما هم در صورت نیاز میتوانید از خدمات مارکتینگ برای معماران و سازندگان استفاده کنید و در این رابطه نوید طاهری میتواند به شما کمک شایانی کند.
مزایای فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی
در دنیای امروزی کارهای فریلنسری تنوع بسیاری پیدا کردند و حتی میتوان کارهایی مثل معماری به صورت غیرحضوری و دورکاری انجام داد. افرادی که به صورت فریلنسر مشغول به کار هستند، به دلیل انعطافپذیری بالای این شغل میتوانند از هر شهر و کشوری کار دریافت کنند و در محیط خانه و به دور از محیط کاری مشغول به کار شوند. اکثر فریلنسرها ساعت کاری مشخص خود را دارند و کنترل درآمد نیز برعهده آنها است. بنابراین با توجه به وقت آزاد خود میتوانند به هر اندازه که میخواهند پروژه دریافت کنند و بابت آن دستمزد بگیرند.
بر این اساس از مزایای فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- فریلنسری معماری یک ایده بکر و خلاقانه است.
- تنوع کاری فریلنسر نسبت به کارمندان تمام وقت بیشتر است.
- مستقل کار میکنید و رئیس ندارید و کسی به صورت مستقیم روی کار شما نظارت نمیکند.
- محدود به زمان کاری و مکانی نیستید و در هر زمانی میتوانید کار خود را در مکانی که دوست دارید، انجام دهید.
- در کنار شغل فریلنسری به عنوان شغل دوم میتوانید به کار اصلی خود نیز ادامه دهید.
- امکان رسیدگی بیشتر به کارهای روزانه و شخصی خود را دارید.
- فریلنسر برای فعالیت نیاز به دریافت مجوزهای قانونی و پرداخت مالیات ندارد.
- امکان فعالیت روی پروژههای مختلف و متعدد دارید تا در پایان ماه به درآمد مورد نظر خود برسید.
- چون نیاز به رفت و آمد به محل کار ندارند، پس هزینههای تردد شما برای انجام کار حذف میشود.
- امکان تجربه کارهای متنوع و تشکیل شبکهای از مشتریان مورد هدف را خواهید داشت.
- در صورتی که در یک شرکت خارجی مشغول به کار شوید، امکان دریافت درآمد دلاری خواهید داشت.
مشکلات و معایب فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی
اغلب درباره معایب فریلنسری در حوزههای مختلف کمتر صحبت میشود اما میتوان گفت که این نوع فعالیتهای نیز مانند هر حرفه دیگری با مشکلات و معایبی روبرو هستند. بزرگترین چالشی که فریلنسرها با آن درگیر هستند، این است که چون در محیط خانه کار میکنند اکثرا مدیریت زمان ندارند و کارهای خود را عقب میاندازند و در آخر مجبور میشوند در فرصت پایانی برای تحویل پروژه تمام وقت کار کنند. گاهی این معضل و اتفاق باعث شکست یک فریلنسر در حوزه کاری آن شود.
پس توجه داشته باشید که یک فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی براساس میزان توانایی و توانمندی آن برای اجرای سنجیده میشود و گاهی اگر پروژه را درست و به موقع انجام ندهد، مشمول جریمه شده و با فسخ قرارداد، مبلغی نیز دریافت نمیکند.
فریلنسرینگ به دلیل آزادکاری بودن برخلاف اشتغال تمام وقت مشمول بیمه و مزایای مالی نمیشوند. پس یک فریلنسر باید برای آینده شغلی و مالی خود به خوبی فکر کند و با برنامهریزی مناسب پرداخت یک پوشش بیمهای را در اولویت قرار دهد تا موقع بازنشستگی از خدمات آن بهرهمند شود.
بر این اساس از مهمترین معایب فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی میتوان به مشکلات پیدا کردن کار به دلیل محدود و ناشناخته ماندن فریلنسری معماری اشاره کرد. اما با گسترش فعالیت بیزنس کوچینگ برای معماران و سازندگان این مشکل رفع شده و زمینه فعالیت گروهی گسترده در این حوزه کاری نیز فراهم شده است.
یک فریلنسر معماری چه کارهایی را میتواند انجام دهد؟
از جمله کارهایی که یک مهندس معماری میتواند به صورت فریلنسرینگ یا آزادکاری انجام دهد، شامل موارد زیر است:
طراحی پروژههای معماری و معماری داخلی
یکی از کارهای اثربخش و مفیدی که یک مهندس معماری میتواند به صورت فریلنسری انجام دهد، طراحی یک پروژه ساخت و ساز و ارائه آن به کارفرمای مورد نظر است. با توجه به هزینهبر بودن استخدام یک طراح معماری و ساختمان به صورت حضوری بسیاری از کارفرمایان سعی میکنند که یک طراح ساختمان را به صورت فریلنسری و دورکار داشته باشند. این شیوه کاری در سالهای اخیر مشتریان زیادی را جذب کرده است و میتوانند طرحهای طراحی شده را در صورت نیاز اصلاح بازسازی کرد.
استفاده از فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی جهت مشاوره
از دیگر کارهایی که یک معمار میتواند به صورت غیرحضوری و فیلنسری انجام دهد، ارائه خدمات مشاوره به افرادی است که قصد دارند، کار ساخت و ساز یک پروژه ساختمانی را آغاز کنند. البته در این رابطه وب سایتهای زیادی با بکارگیری فریلنسرها متخصص در زمینه معماری سعی کردند که مقالات تخصصی مرتبط با این حوزه را تولید کنند.
آموزش طراحی پروژههای ساختمانی
بسیاری از مهندسان حوزه معماری و ساخت و ساز میتوانند، به صورت غیرحضوری به آموزش طراحی پروژههای ساختمانی بپردازند یا کار با برنامهها و نرمافزارهای طراحی داخلی را به علاقهمندان این حوزه آموزش دهند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ضرورت استفاده از برنامههای معماری و ساختمانی، با تهیه یک تولید محتوای تصویری و ویدئویی میتوانید به افراد زیادی که نیازمند دیدن این آموزش هستند، کمک قابل توجهی کنید. در این رابطه بسیاری از افرادی که در حوزه فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی فعالیت دارند با بهرهگیری از فن بیان خود در بستر اینترنت به ارائه آموزشهای تخصصی میپردازند یا اینکه دورههای آموزشی آنلاین برگزار میکنند.
جمعبندی| فریلنسینگ برای معماران و طراحان داخلی
همانطور که گفته شد، یک فریلنسر معماری نیز مانند هر شغل و مهارت دیگری در صورتی که بتواند توانمندی خود را به مشتریان ثابت کند به مرور زمان میتواند کارهای بیشتری را دریافت کرده و درآمد بالاتری را کسب کند. اگر قصد دریافت خدمات فریلنسرینگ برای معماران و طراحان داخلی را دارید بهتر است با نوید طاهری ارتباط بگیرید و از بهترین خدمات مارکتینگ برای معماران و سازندگان استفاده کنید. بیزنس کوچینگ نوید طاهری به شما کمک میکند که استراتژی را حوزه کاری خود تدوین کنید و با برنامهریزی کمپین تبلیغاتی درست و هدفمند در مسیر کاری خود پیشرفت کنید.
بدون دیدگاه