وظایف تحلیل گر کسب و کار صنعت ساختمان چیست؟
در این مقاله میخواهیم شما را با تحلیل گر کسب و کار و وظایفی که بر عهده دارد آشنا کنیم. تحلیل کسب و کار جزو حوزههای در حال رشد در دنیا محسوب میشود و روزبهروز بیشتر به اهمیت این شغل پرداخته میشود. تحلیل گران با بررسی مشکلات و پیدا کردن فضاهای خالی در کسب و کار به کارفرما کمک میکنند تا بهرهوری کارش را بالا ببرد. یکی از افرادی که میتواند در این زمینه کمک سازنده و مهمی ایفا کند بیزنس کوچ است که با داشتن دانش کافی در بسیاری از حوزهها میتواند به کارفرما کمکهای شایانی ارائه دهد. اگر تمایل دارید با نقش مربیان تجاری و تحلیلگران کسب و کار آشنا شوید با ما همراه شوید.
حرفهای شدن در تحلیل کسب و کار
تحلیل گر کسب و کار یک شغل است که نیازمند داشتن دانش تخصصی است. استاندارد پیکره این دانش BABOK است که انتشار آن توسط موسسه بین المللی تحلیل کسب و کار IIBA انجام شده است. در این استاندارد ۵۰ تکنیک برای اجرای کسب و کار و تکنیکهای آن آورده شده است تا به تحلیل گران در ارائه خدمات بهتر کمک کند.
تفاوتهای تحلیل کسب و کار و سایر مهارتها
یکی از موارد مهمی که باید بدانیم تفاوت تحلیل کسب وکار با مدیریت فرایند است. یکی از ابزارهایی که به تحلیل کسب و کار کمک میکند مدیریت فرایند نام دارد و کاربرد مدیریت فرایند کسب و کار در درک نیاز یک ذینفع و پیدا کردن راههای لازم برای حل مشکل است.
تفاوت تحلیل کسب و کار با هوش تجاری
هوش تجاری یا BI یکی از دیدگاههایی است که در تحلیل کسب و کار به تحلیلگر کمک میکند. در واقع هوش تجاری ساختاری مبتنی بر داده ایجاد میکند که باعث میشود تا تحلیلگر راحتتر به تحلیل مسائل بپردازد.
تحلیل کسب و کار و حوزههای دانش
۶ حوزه دانش توسط BABOK برای تحلیل در حوزه کسب وکار معرفی شده است. این حوزههای دانشی نیاز به داشتن تخصص لازم دارد و باید با آگاهی و تسلط بر هر حوزه به رفع مشکلات آن حوزه اقدام کرد. این موضوع نشان دهنده میزان مهارت لازم برای تحلیل گر کسب و کار است تا بتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد. در ادامه ۶ حوزه معرفی شده است.
برنامه ریزی و نظارت بر تحلیل کسب و کار
تمرکز این حوزه بر وظایفی که تحلیل گر باید انجام دهد استوار است. خروجی حاصل از این نظارت ورودی اصلی و دستورالعملهای لازم برای مراحل بعدی است.
استخراج نیازمندیها و همکاری
تمرکز این قسمت بر استخراج نیازمندیها و تایید نتایج استوار است. یکی دیگر از کارهای انجام شده در این بخش شامل ارتباط با سهامداران پس از جمعآوری اطلاعات و همکاری با آنها در طول فرایند تحلیل کسب و کار است.
با سلام مهندس این مواردی که نوشتید چقدر برای من بعنوان یک معمار مبتدی کاربردی هستش؟اصلا ارزش داره من بعد از سه سال کار وارد چنین پروسه ای بشم؟
سلام دوست گرامی،اگر به عنوان یک شغل قصد ورود به چنین حرفه ای را دارید نیازمند کسب مهارتهایی اولیه هستید که طبعا پس از آن و با تجربه اندوزی فرصتهای شغلی متعددی را برای شما به همراه خواهد داشت.البته این حوزه های دانشی نیاز به تخصص لازم دارد و باید با آگاهی و تسلط بر هر حوزه که در این مقاله هم اشاره ای به آن شده امکان فعالیت حرفه ای میسرخواهد بود.پاینده باشید.